دانشگاه ژنگژو (جنگجو) یکی از بهترین و ارزانترین دانشگاه های کشور چین میباشد که در این مقاله توضیح کاملی برای علاقه مندان این دانشگاه دادیم.
ژنگژو (جنگجو)
73.000
722
1956
آنچه در ادامه خواهید خواند:
اگر حوصله خواندن مقاله رو ندارین به ویس زیر گوش دهید
معرفی دانشگاه ژنگژو (جنگجو)
دانشگاه ژنگژو (Zhengzhou University) که به دانشگاه ژنگدا یا ZZU نیزشهرت دارد، با بیش از 73000 دانشجو یکی از پرجمعیت ترین دانشگاه های دولتی چین در شهر ژنگژو در استان هنان و از حیث مساحت نیز دهمین دانشگاه بزرگ چین به حساب می آید. این دانشگاه 54000 دانشجو تمام وقت در مقطع کارشناسی، 19000 دانشجو تمام وقت ارشد و 2500 دانشجوی بین المللی دارد و همچنین 6000 کارمند، 7532 استاد و 43 استعداد درخشان در زمینه های مختلف پژوهشی دارد.
ZZU یک دانشگاه ملی کلیدی از “پروژه دانشگاهی درجه 1 جهان” بوده و همچنین یکی از بهترین موسسات تحصیلات عالی در کشور چین قلمداد می شود. دانشگاه ژنگژو (جنگجو)، یک موسسه مطرح بین المللی است. دانشگاهی است تحت حمایت “پروژه ارتقای قدرت فراگیر دانشگاه غرب میانه” که از حمایت رسمی دولت استان هنان و وزارت آموزش و پرورش چین برخوردار است. در عین حال که میراث و سنت های دیرین خود را به رسمیت می شناسد، با تحقیقات پیشرو و تلاش های مداوم آکادمیک خود می کوشد تا نیازهای جهانی بر پایه اطلاعات و دانش و مدام در حال تغییر را پاسخگو باشد.
این دانشگاه کار خود را در سال 2000 میلادی آغاز نموده و بعد از اینکه در پروژه ی 211 قرار گرفت با دستور دولت چین 3 موسسه آموزش عالی با هم یکی شدند تا به این شکل پایه ای محکم برای تحصیلات دانشگاهی کشور چین و استان هنان ایجاد شود. ابتکار ساخت این دانشگاه نیز در واقع ایده درخشان “یک استان، یک دانشگاه” بود.
رشته های پرطرف دار این دانشگاه :
داروسازی
- طول دوره : 3+4 سال
- شهریه : 25 هزار یوان سالانه
- خوابگاه : 7 هزار یوان سالانه
- هزینه زندگی : 1500 یوان سالانه
- بیمه : 800 یوان سالانه
پزشکی
- طول دوره : 6 سال
- شهریه : 35 هزار یوان سالانه
- خوابگاه : 7 هزار یوان سالانه
- هزینه زندگی : 1500 یوان سالانه
- بیمه : 800 یوان سالانه
دندان پزشکی
- طول دوره : 6 سال
- شهریه : 35 هزار یوان سالانه
- خوابگاه : 7 هزار یوان سالانه
- هزینه زندگی : 1500 یوان سالانه
- بیمه : 800 یوان سالانه
دوره پری مدیکال دانشگاه ژنگژو (جنگجو):
دوره پریمدکال (pre-medical) یک دوره 6 ماهست که در این دانشگاه برگزار میشود در این دوره دانشجویان دروس زیست شیمی ریاضی و فیزیک دبیرستان را خوانده و امتحان میدهند و براساس نمرهایشان در یکی از رشته های پزشکی ،دندان پزشکی و داروسازی تحصیل میکنند. لازم به ذکر است شهریه این دوره 10.000 یوان می باشد.
این دوره به افرادی که نمرات کم و یا سن زیاد دارن پیشنهاد میشود برای افراد با معدل بالا و سن کم نیازی به گذراندن این دوره نمیباشد.
بورسیه های این دانشگاه:
دانشگاه ژنگژو (جنگجو) به عنوان یکی از بزرگترین و مطرح ترین دانشگاه های کشور چین بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی متفاوتی را به دانشجویان و متقاضیان واجد شرایط ارائه می دهد که از آن جمله می توان به بورس تحصیلی کنفوسیوس، بورس رئیس جمهور، بورس تحصیلی دولت چین و بورس دیوار بزرگ اشاره کرد.
بورسیه سی اس سی (CSC):
بورسیه سی اس سی (Chinese scholarship council) یا همان بورسیه دولتی چین یک بورسیه دولتی است که توسط شورای بورس تحصیلی چین اعطا میشود و دارای سه نوع A.B.C میباشد هرساله سیستم ثبت نام این سامانه از دسامبر تا اوریل آغاز میشود. برای اطلاعات بیشتر به وبسایت این سامانه سی اس سی مراجعه کنید.
بورسیه کانفیسیوس
موسسه کانفیسیوس یک سازمان آموزشی زیر نظر اموزش پرورش چین است این موسسه با هدف ترویج زبان و فرهنگ چینی فعالیت میکند.
نزدیک به 300 دانشگاه چین تحت عنوان بورسیه کانفیسیوس دانشجویان خارجی را از نقاط مختلف دنیا در رشته های مهندسی، مدیریت، هنر و حتی پزشکی قبول میکنن دانشجویان میتواند هم به زبان انگیلیسی و هم چینی به ادامه تحصیل بپردازن.تمام هزینه تحصیل و زندگی دانشجویانی که موفق به اخذ این بورسیه میشوند رایگان میباشد.
بورسیه های دانشگاهی
علاوه بر بورسیه های اشاره شده خود دانشگاه نیز دارای بورسیه هایی است که سالانه نسبت به نمرات به دانشجویان ممتاز داده میشود.
برای کسب بورسیه تحصیلی دانشگاه شاندونگ با متخصصان ما تماس بگیرید
تاریخچه دانشگاه جنگجو (ژنگژو)
تاریخچه دانشگاه ژنگژو (جنگجو) را باید در دو بازه زمانی مجزا بررسی کرد: نخست، زمانی که سه دانشگاه با هم ادغام شدند و دوم قبل از تاریخ ادغام آنها.
زمان ادغام سه دانشگاه
دانشگاه ژنگژو (Zhengzhou University) که ابتدا در سال 1956 تاسیس شد، بعدها در تاریخ 10 جولای سال 2000 میلادی با ادغام سه دانشگاه سابق ژنگژو، دانشگاه پزشکی هنان و دانشگاه صنعتی ژنگژو بازتاسیس گردید. هدف از تاسیس دوباره آن، ایجاد یک مرکز آموزشیِ عالی شامل حوزه های وسیعی از رشته های آکادمیک، تجهیز شده به عالی ترین امکانات پژوهشی بود تا به طور کلی در آموزشِ عالیِ چین و به طور اخص در استان هنان، تغییراتی بنیادی ایجاد نماید. این مرکز پس از تاسیس مجددش، از حیث حمایت های دولتی، مالی، همکاری های بین نهادی و تحقیقاتی، توجه بیشتری را از جانب وزارت آموزش و پرورش چین و دولتِ مردمی استان هنان دریافت کرد.
قبل از ادغام
قدمت دانشگاه پزشکی هنان به تحصیلات پزشکی در پنجمین پردیس دانشگاه ملی سون یات سون، ساخته شده در سال 1928 میلادی، برمیگردد (دانشگاه ملی هنان سابق در سال 1942 میلادی تاسیس شد). این دانشگاه ملی در سال 1952 به ژنگژو انتقال یافت و مدرسه عالی پزشکی هنان (اولین گروه که اختیارات لازم را در اعطا درجه دکترا داشت) که به نوعی در زمینه آموزش عالی پزشکی در استان هنان پیشرو بود، تاسیس شد.
دانشگاه ژنگژو (جنگجو)، نخستین دانشگاه فراگیری است که در سال 1954 توسط شورای دولتیِ چین بنا نهاده شد. طبق تصمیم شورای استانی، گروهی از اعضای هیئت علمیِ دانشگاه های شاندونگ، پکینگ، جیلین و دانشگاه شمال شرقی به این مرکز علمی آمدند. دانشگاه ژنگژو (جنگجو) در سال 1954 توسط همین اساتید بنام بود که تاسیس شد. این دانشگاه در سال 1996 توانست در “پروژه 211″پذیرفته گردد.
دانشگاه صنعتی ژنگژو به عنوان یک دانشگاه ملی کلیدی، زیر نظر مدیریت مستقیم وزارت صنایع شیمیاییِ چین، در سال 1963 بنا نهاده شد.
پردیس های دانشگاه
دانشگاه ژنگژو امروز مجموعاً در مساحت تقریبی 1070 هکتار در سطح شهر ژنگژو، چهار پردیس مجزا دارد. پردیس اصلی در زمینی به مساحت 799 هکتار در خیابان “علم” و جاده “چانگچون” در بخش شمال غرب شهر ژنگژو مستقر شده است. این پردیس، یکی از زیباترین پردیس های چین است که هزینه ساختش چیزی بیش از 200 میلیون دلار خرج برداشته است. اکثر دانشکده ها در پردیس اصلی جای گرفته اند.
پردیس شرقی دانشگاه، در واقع پردیس سابق دانشگاه پزشکی هنان بین جاده ژنگوآن و جاده جیانشه در مرکز شهر است. مراحل بالینی تحصیلات پزشکی در این پردیس برگزار می شوند. نخستین بیمارستان وابسته به دانشگاه ژنگژو، با بیش از 10000 تخت بیمارستانی، بزرگترین بیمارستان در جهان به شمار می رود.
پردیس جنوبی، پردیس دانشگاه سابق ژنگژو در بخش مرکزی شهر، در جاده داکسوئه است. همچنین پردیس شمالی نیز پردیس دانشگاه سابق صنعتی ژنگژو در جاده وِنهاو می باشد
دانشکده ها و رشته ها
دانشگاه ژنگژو (جنگجو) مجموعاً 47 دانشکده، 9 بیمارستان وابسته، 107 دوره کارشناسی، 55 برنامه دکترا سطح اول، 124 رشته دکترای سطح دوم، 1 دکترای حرفه ای، 19 رشته ارشد و همچنین 23 ایستگاه پژوهشی فوق دکترا دارد.
همچنین 12 رشته آکادمیک تحصیلی اش، شامل علوم پایه، مهندسی، پزشکی، تاریخ، ادبیات، اقتصاد و علوم مدیریتی،کشاورزی، هنر، علوم تعلیم و تربیت، فلسفه و حقوق همگی جزو رشته های درجه یک جهانی بوده و شش زیرشاخه (فیزیک ماده چگال، مهندسی پردازش مواد، تاریخچه چین باستان، شیمی آلی، فناوری شیمی، آسیب شناسی و پاتوفیزیولوژی) رشته های ملی کلیدی آن محسوب می شوند. در کنار اینها، 5 رشته هستند که در رتبه بندی ESI جهانی به 1 درصد برتر رسیده اند.
این رشته ها شیمی، علوم مواد، پزشکی بالینی، مهندسی، داروسازی و سم شناسی هستند. 2 رشته دیگر نیز هستند که به 3 درصد رتبه های برتر راه پیدا کرده اند، یعنی رشته های شیمی و پزشکی بالینی.
دانشکده آموزش های بین الملل (SIE)
دانشکده آموزش های بین الملل یا به اختصار (SIE)، مسئول آموزش بین الملل دانشگاه ژنگژو (جنگجو) میباشد. قریب به 1700 دانشجوی خارجی از 70 کشور جهان داشته که از آن میان 80 درصد دانشجو دوره لیسانس و بیش از 10 درصد بورس شده کامل می باشند.
SIE شامل یک مرکز آموزش زبان چینی (تایید شده توسط دفتر امور خارجه شورای استانیِ چین) و مرکز ترویج بین الملل چینی در استان هنان است که چندین برنامه متنوع زبان چینی، از دوره های آموزشی کوتاه مدت گرفته تا دوره های لیسانس و ارشد را ارائه می دهند.
این مرکز به صورت مشترک، با همکاری موسسه فناوریِ ولوره هند، یک آموزشگاه کنفسیوس و یک کلاس کنفسیوس با مدرسه مریم مقدس در ایالات متحده را اداره می کنند. در ضمن دانشگاه ژنگژو (جنگجو) با مدیرعامل MEDVIZZ، دکتر پراکاش، تمامی افراد انجمن های پزشکیِ مرتبط با USMLE، PLAB و FMGE را در خود پردیس دانشگاه آموزش می دهند.
دانشگاه ژنگژو خود را ملزم به همکاری های همه جانبه و مبادلات گوناگون با دانشگاههای خارجی دانسته و با جذب برنامه های آموزشی پیشرفته برای دستیابی به اهداف بین المللی اش تلاش فراوان می کند.
چرا کشور چین را برای ادامه تحصیل انتخاب کنیم؟
شاید اولین و مهمترین سوالی که قبل از جستجوی رشته و دانشگاه ذهنتان را به خود مشغول کند، این باشد که چرا با وجود کشورهای اروپایی مطرح، باید کشوری پرجمعیت چون چین را برای تحصیل انتخاب کنیم. برای رسیدن به یک جواب منطقی برای این سوال، بهتر است چند مزیت تحصیل در چین را با هم مرور کنیم.
چین به عنوان قدرتمندترین کشور منطقه و دومین اقتصاد برتر جهان، همواره به افرادی با تخصص های مرتبط و دارای مدارک تحصیلی معتبر نیاز دارد تا چرخ گردان اقتصادش از حرکت باز نایستد و همواره به طور پویا بچرخد. در سال های اخیر، دانشگاههای مطرح و معتبر این کشور امتیازات بسیار ویژه و بورس های تحصیلی جذابی را برای دانشجویان واجد شرایط بین المللی در نظر گرفته اند تا تعداد بیشتری از آنها را به کشور خود جذب کنند.
این کشور مبالغ هنگفتی را صرف سیستم های آموزشی خود کرده و همه ساله بورس های تحصیلی کاملی را به دانشجویانش اختصاص می دهد. دانشگاه های چین در بسیاری از رشته های معروف همچون مهندسی، ریاضیات و علوم پزشکی سرآمد کشورهای منطقه و جهان هستند.
در سال 1995 کشور چین پروژه ای به نام “پروژه 211” را راه اندازی کرد تا بتواند دانشگاههای کشورش را در ردیف بهترین های جهان قرار دهد. همه ی این عوامل با هم باعث می شود تا شمار زیادی از دانشجویان برای ادامه تحصیل به سیستم پیشرفته آموزشی این کشور جذب شده و خود را برای بازار کار پیشرو آن اماده کنند. این کشور زیبا و مدرن یکی از بهترین گزینه ها برای ادامه تحصیل به شمار می رود.
در این مقاله سعی کردیم تا دید کلی ای از دانشگاه ژنگژو (جنگجو) به افرادی که بهترین ها را انتخاب می کنند، بدهیم. تحصیلات دانشگاهی کشور چین با تحصیل در دانشگاه ژنگژو، یکی از بهترین و عالی ترین دانشگاه های چین و جهان، نوید آینده ای روشن را به خود خواهید داد.
با عرض سلام
میخواستم بپرسم این دانشگاه، بورسیه کامل هم داره؟
با عرض سلام. بله این دانشگاه بورسیه کامل تحصیلی داره. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
این دانشگاه بورسیه داروسازی داره؟
بله این دانشگاه بورسیه داروسازی 4 سال رایگان داره
خیلی عالی بود ممنون فقط ببخشین این دانشگاه مورد تاییده؟ و یه چیز دیگه اونم اینکه شنیدم چین هنوزم آنلاینه ایا این درسته؟
بله کاملا تاییده – نه تنها چین کل دنیا فعلا آنلاینه
چرا باید یکی چین رو انتخاب کنه
1 هزینه تحصیل کم 2 رنک بالای دانشگاه ها 3 رابطه خوب با ایران
سلام وقتتون بخیر
من الان یک دانش آموز دبیرستانیم در رشته ی تجربی تحصیل میکنم…. اول امیدوارم که کنکور ایران نتیجه بگیرم ولی خب شدها و نشد ها رو باید پیش بینی کرد ولی اگر قبول نشدم احتمال زیاده که برم… من اگر معدل هر سه سال دبیرستانم بالای 19 باشه ایا دیگه نیازی هست دوره ی پریمدیکال رو بگذرونم؟ چون ت مقالتون نوشته بود سن کم و معدل بالا
من 20 سالگی وارد دانشگاه میشم و با معدل بالای 19 انشالله…. خب نیازی به گذروندن دوره ی پادفک هست؟
سلام وقت شما هم بخیر در صورت داشتن معدل بالای ۱۹ به هیچ عنوان نیاز نیست دوره پریمدیکال بگذرونین
برای گرفتن بورسیه کامل چه شرایطی نیازه؟
برای پاسخ دادن بهتر این سوال بهتره از مشاوره رایگان ما استفاده کنین
در ضمن مسلط شدن به زبان چینی ضروریه یا مدرک ایلتس یا تافل داشته باشی کافیه….؟!
بعد از اتمام 6 سال دندان پزشکی دولت چین اقامت میدن واسه اینکه دیگه موندگار بشی همونجا مطب بزنی….؟ بعد واسه بورسیه اگر یکی دوست داشت همون چین به تحصیلش ادامه بده بازم بورسیه بهش تعلق میگیره؟ ممنون میشم همینجا جوابمو بدید چون الان واتساپا هم قطع هستن من باید حتما ی سری اطلاعات جمع آوری کرده باشم ممنون از زحماتتون 🤍